Nem olyan régen ismerkedtem meg vele,de egyből beleszeretem : D...vhogy megfogot..nos...kaját,piát a kézbe,kényelmesen hátradőlni a székekben és élvezd a következő pár sor tartalmát xD:

A The GazettE nevû banda 2002 februárjában alakult meg és a felállás a következõ volt: Ruki(énekes,Aoi(gitáros),Uruha(gitáros),Reita(basszusgitáros)Yune(dob). Késõbb Turné Kantouban.Április 30. single[Wakaremichi].Június 2. ingyenes egyszemélyes koncert.Augusztus 30. Maxi lemez [kichiku kyoushi-dokushin 32sai dokushin-nonusatsu kouza]November. Elternal Presents koncert turné Barrier CrashDecember 31. Matina kiadó koncert.20032003.január 21.-én Yune elhagyja a bandát,de nem sokkal késõbb pontosabban február 1.-jén Kai lép a helyébe.Ez után csak felfelé ível karrierjük.Március 1.-jén aláírják a szerzõdést a PS Company-vel.Májusban turné a Hanamuke-el majd a Vidoll-al.Május 28. Kislemez kerül a boltokba [Cockayne Soup].Június.25 Újabb kislemez [akuyuukai].Július 30. Még egy kislemez [Special Margarita].Augusztusban Speed Disk & PS Company turné.Október 1. Kislemez [hankou seimeibun]Decemberben két személyes koncert [Deadman-el].December 28.-tól 31.ig Beauti-Fool's fest. 2004Január 1.-jén koncert a[Shibuya A7X-ben]Judgment Day. Ez után a The GazettE örömére,megalakult az elsõ hivatalos rajongói oldal.Március 30. kislemez [Madara]Április 28. Koncert dvd jelenik meg [Judgment Day]Május 26. Madara koncert DVD.Július 28. Zetsu videó klippAugusztus 25. Álló turné 2004 Final [M.R.D]Szeptember 28-tõl október 17.ig Tribal Arrival Turné.Október 13.-án jelent meg elsõ teljes albumuk [Disorder]December 26. Beauti-Fool's fest.December 21-tõl 31-ig Álló turné [Royal Disorder]2005Újabb álló turné kezdõdött el február 12-tõl ami március 16-ig tartott.Március 9. Reila single 3 válotzatban is megjelent.Március 16-tõl április 16.ig Koncert DVD[Standing Tour 2004 Final].Augusztus 3. Kislemez [Gama]Augusztus 5-tõl szeptember 24.ig álló turné 2005[gama] The underground red cockroachDecember 7. Cassis-singleDecember 11-tõl 22.ig Peace & Smile Carnival-turné20062006.Február 8.-án 2 teljes albumot is piacra dobnak [NIL].Február 11-tõl május 7.ig Álló koncert turné[Nameless Liberty Six Guns***]Utána Peace & Smile Carnival turné,koncert dvdMájus 3. Válogatás album.Június 6. Film Bugi dvd[videó klipp kollekció]Július 10.[NIL] Franciaországban.Július 29.-30.Animagic találkozó,Németország-->BonnAugusztus 6. GazeRock-festival[Burst Into A Blaze]Szeptember 6. Nameless Liberty Siy Guns DVD2007Február 7. Kiadják kislemezbe a Hyenát.Március. Decomposition Tour 2 kezdõdik.Március 11. A turné vége [Meanningless art That People Showed]Idén ezeken kívül még kiadtak 2 másik PVt is,a Chizurut és a Burial Applicant, valamint Stacked rubbish albumot!
forrás:http://rockerek.hu/zenekarok/The%20Gazette
 

 

Története 

Öt alapítótagja van, a the GazettE az egyike a legnépszerűbb bandák közül a PS Company szerződésben, kik otthont nyújtottak olyan bandáknak mint a Kagrra és az alice nine. Bár határozottak a rockzenében és nem félnek kipróbálni a hangjukat, a dalaik pedig széles körben kiterjednek. A Gazette egy visual (kei) banda, a kinézetük albumról-albumra változik de a hangjuk mindig félreérthetetlenül mindig 'Gazette' és rock.

Életrajz 


A Gazette 2002 elején alakult, 5 emberrel, kiknek ifijúságuk ellenére már volt egy kis tapasztalatuk a zenei színhely terén. A tagok közül hárman az előző bandájukban dolgoztak (Ma'die Kusse és Kar+te=zyAnose), az énekes Ruki és a gitárosok közül az egyik, Uruha és a basszista Reita. Arita két tagja befejezte akkori felállásukat, Aoi gitáros és Yune a dobos. Az eredetileg aláírt Matina szerződésre, áprilisban kiadták az első albumukat a Wakaremichi -t, és egy videót VHS-en, miközben azon dolgoztak, hogy különféle eseményeken részt vegyenek, és hirdessék nevüket. A banda októberben megtartotta az első koncertjüket. Az év végén részt vettek FINAL PRELUDE 2002~2003 Matina PRESENTS-ben a Matina szerződésért, amit akkor 'feloldottak'.

2003 elején Yune bejelentette,hogy kilép a Gazette-ből. Őt azonnal felváltotta Kai (ex Mareydi†Creia) és aláírtak egy szerződést a PS Company-val. Tárfüggetlen bandával a Hanamuke-vel részt vettek az első körútjukon és kiadták az első mini-albumukat Cockayne Soup-ot, amit a következő két hónapban még két albumot adtak ki. Az évben részt vettek a Beauti-Fool's Festiválon más együttesekkel mint a Merry és a D'espairsRay-el.

2004-ben a Gazette lezárta az évet azálltal, hogy egy 'egyszemélyes' koncertet a Shibuya AX-nél (a koncertet később kiadták DVD-n) és megnyílt a hivatalos rajongóklubbjuk. Év vége felé a banda még egy DVD-t kiadott, majd megjelent az első maxi-albumuk is a Disorder. Decemberben újra részt vettek az évi Beauti-Fool's Festiválon és tartottak egy rövid körutat.

2005-ben úgy tűnt, hogy a Gazette ideje legnagyobb részét a turnébuszban és a színpadon töltik, állandó utazással, beutazták szinte az egész országot. Közben kiadták az első Photobook-jukat "Verwelktes Gedicht"-et, ami szeptemberben került eladásra. Végül úgy döntöttek,hogy decemberig vesznek egy rövid pihenőt amikor részt vettek a "PEACE & SMILE CARNIVAL TOUR 2005"-ben, majd kiadták a Cassis-t, és szerződést kötöttek, hogy ez az utolsó album ami Gazette néven jelent meg.

2006 egy nagyon 'forgalmas' év volt a Gazette számára. Megváltoztatták a nevüket, Gazette-ről átírták japán karakterekre és angolosan the GazettE lett, közben kiadtak egy új albumot a Nil-t. Azonnal belekezdtek egy hatalmas körútba és átutazták egész Japánt, több mint 30 koncerttel. A turné befejezését a Nippon Budokan-ben tartották. A nemzetközi rajongók örömére július végén fellépett a banda Németországban. Októberben megjelent a hivatalos honlapjuk angolul elérhető verziója is.

2006 befejezésével még több turnéidőpontot jelentettek be és új albumokat 2007-re, és ekkor jelentették be a nyári album megjelenését is STACKED RUBBISH-t. Az első körútjuk júliusban kezdődött amely a nyárra és az őszre egyaránt kiterjedt, a második körút pedig a téli hónapokban folytatódik. Az európai rajongók örömére a the GazettE bejelentette, hogy visszatér Európába és bejelentettek egy rövid körutat, Németországon keresztül Franciaországba, Finnországba, és Angliába is elmentek. Ezen felül bejelentették a 2008-as turnéidőpontokat és egy új albumot.
forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/The_GazettE


 

Szerző: .Chion.

Szólj hozzá!

Címkék: the gazette

A bejegyzés trackback címe:

https://aboylife.blog.hu/api/trackback/id/tr811558134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása